Chatbot készítés Chatfuellel

Építsd meg és kezeld magad a saját chatbotod!

   Videó Megtekintése   Feliratkozás a tanfolyamra

Hatalmas potenciál és rengeteg felhasználási lehetőség rejlik a chatbotokban. Mivel idekerültél, biztos vagyok benne, hogy ez számodra is egyértelmű. Egy bot segítségével listát építhetsz, értékesíthetsz, ügyfélszolgálati feladatokat válthatsz ki, visszajelzéseket gyűjthetsz, és nagyban növelheted az ügyfélmegtartást.

Ez a tanfolyam megtanít téged arra, hogyan kell profi chatbotokat építeni és kezelni programozás nélkül. A kurzus után akár egy nap alatt piacképes botot fogsz tudni létrehozni, és indulhat is a beszélgetés az ügyfelekkel. Ehhez a Chatfuel nevű ingyenes botkezelő szolgáltatást fogjuk használni.

Miért érdemes megtanulni?

Persze a robot megalkotását ki is lehet szervezni, de mindenképp érdemes érteni a kezeléséhez, hiszen azt jó eséllyel cégen belül szeretnéd tartani. Te leszel az, aki kampányokat indít, amihez magabiztosan kell tudnod szegmentálni a listád.

Facebook Messengerben elég közvetlen kapcsolatról beszélhetünk az ügyfelekkel, nem lehet félvállról venni a kommunikációt ezen a platformon.

Miket fogsz megtanulni?

  • Gombokat, gyors válaszokat, webes nézetet és galériákat fogsz tudni küldeni.
  • Össze fogod tudni állítani a saját menürendszered.
  • Képes leszel üzeneteket időzíteni, utánkövetéseket vagy akár ismétlődő kampányokat beállítani.
  • Ügyféladatok tárolása, szegmentálás, perszonalizáció? Sima ügy.
  • Automatizált tartalommegjelenítés a webshopodból, blogodból, YouTube csatornádról? Nem lesz gond.
  • Feliratkozások kezelése is menni fog, ahogy a megosztó gombok elhelyezése is.
  • Szabályokat fogsz tudni definiálni, hogy mikor kapcsoljon ki a bot, és adja át a helyét Neked.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A kurzus folyamatosan bővülő videóleckékből áll, melyek részletesen bemutatják a chatbot létrehozásának és kezelésének lépéseit. A videók összesen már most meghaladják a hat órát, de mivel egy nagyon új területről van szó, ahol a platform, a lehetőségek és az eszközök is folyamatos változásban vannak, a tartalom is újra és újra bővítésre kerül.

A tematika négy nagyobb részre bontható: először is részletesen bemutatom a Chatfuel felületét, és minden rendelkezésünkre álló eszközét, funkcióját. Majd, miután már ismerjük a lehetőségeinket, összerakunk három chatbotot három fiktív vállalkozás számára.

Az egyik egy webshophoz készül, és termékeket fog bemutatni, értékesíteni. A különleges képessége az utánkövetés lesz. Ha valaki érdeklődik egy termékkel kapcsolatban, azt a bot megjegyzi, és a későbbiekben próbálja visszaterelni a beszélgetőpartnert a vásárlási folyamathoz.

A második bot egy étteremhez készül. Asztalfoglalást, rendelést tesz lehetővé a beszélgetőpartnerek számára, valamint megjeleníti az étlapot és az aktuális akciókat.

Végül a harmadik robot egy tartalmat is gyártó szolgáltató vállalkozáshoz készül, ez leginkább a DÖK chatbotjához hasonlít.


Instruktor


László Dániel
László Dániel

Mindig is érdekelt a digitális világ, a startupok, az új megoldások. Tanultam fejlesztést is, de az igazi utamat a tartalomgyártás és online marketing területén találtam meg. Jelenleg Facebook hirdetésekkel és chatbotokkal foglalkozom.


Tananyag


  Chatfuel bemutatása
Elérhető nap
nap miután feliratkoztál
  E-commerse chatbot készítés
Elérhető nap
nap miután feliratkoztál
  Chatbot étteremhez
Elérhető nap
nap miután feliratkoztál
  Chatbot bloghoz
Elérhető nap
nap miután feliratkoztál

Gyakran ismételt kérdések


Mikor indul és végződik a tanfolyam?
Most kezdődik, és sosem ér véget. Pont ez az online tanfolyamok lényege, hogy a saját tempódban végezheted el. Akkor nézed meg a videókat a vásárlás után, amikor csak akarod.
Meddig lesz hozzáférésem a videókhoz?
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy örökké? Ez egy egyszeri vásárlás, utána bármikor megnézheted a videókat.
Mi van, ha elégedetlen vagyok a tanfolyammal?
Nem szeretném, hogy emiatt megromoljon a kapcsolat közöttünk, ezért ha elégedetlen vagy, és ezt a vásárlást követő 30 napban jelzed, visszafizetek minden forintot.

Vágj bele most!